Visio Make-Up | by Dana Argesan
Articole

Articole

Nuanța de fond de ten perfectă există!

Adaugat la
Autor:

Mi se solicita de nenumărate ori să răspund la una dintre cele mai mari dileme ale femeilor: care este formula magică a fondului de ten perfect? Cât de mult trebuie să acopere? Care este textura potrivită? Se va oxida repede? Va diminua oare liniile fine și ridurile mele? Este persistent? Este ușor de aplicat? Dar, în timp ce toate răspunsurile la aceste întrebări sunt foarte importante, alegerea culorii potrivite pentru pielea ta este aspectul care face cu adevărat diferența.

Sephora Pantone

De aceea, gigantul Sephora și autoritatea de culoare, Pantone, vin în întâmpinarea acestei probleme prin lansarea unui sistem electronic care poate potrivi cu mare precizie tonul pielii la una dintre cele 110 nuanțe din Pantone SKINTONE library. Nuanțele identificate sunt alese cu precizie dintre toate nuantele de fonde de ten existente în magazin și în stocurile on-line. Acest sistem a mai fost folosit și de Boots în Marea Britanie.

Pentru a găsi nuanța perfectă, Sephora + Pantone Color IQ are 27 imagini cu nuanțe precise emise în 1.8 secunde. Identificarea devine și mai precisa prin utilizarea a 8 iluminări vizibile diferit și o iluminare ultraviolet, toate luate din trei zone diferite ale feței.

Sephora Pantone Application

Acest dispozitiv pare a fi revolutionar, nu? Mai ales că Sephora a observant faptul că o clientă probează în medie 7 fonduri de ten înainte de a găsi nuanța perfectă. În plus, cercetătorii Boots au descoperit că 78 % dintre femei și-ar schimba imediat fondul de ten dacă ar identifica unul care se potrivește perfect cu tonul pielii lor.

Aceasta este una dintre cele mai tari invenții în materie de frumusețe, reușind aproape imposibilul: să ne ajute să găsim cea mai potrivita nuanță de fond de ten pe care o vom purta vreodată! Sephora și Pantone trimit prin e-mail o listă cu toate nuanțele de fond de ten identificate, astfel încât să le puteți consulta oricând, ghidându-vă după ele în alegerea fondului de ten perfect.

Dacă nu mai aveți răbdare până apare și în Romania, treceți magazinul Sephora pe lista obiectivelor turistice în următoarele călătorii în Marea Britanie sau Franța, unde sistemul electronic a fost lansat deja.